Ajuts per a l’escolarització a les llars d’infants municipals

Ajuts per a l’escolarització a les llars d’infants municipals

El període de sol·licitud d’ajuts per a l’escolarització a les llars d’infants municipals 2017-2018 serà del 29 de juny al 7 de juliol de 2017.

Podeu consultar les bases aprovades des d‘aquí i descarregar el formulari de sol·licitud des d‘aquí.

28 de juny de 2017

Prevenció d‘incendis forestals en zones habitades i consells d‘autoprotecció

Prevenció d‘incendis forestals en zones habitades i consells d‘autoprotecció

El marc del Pla de Serveis d’assistència en matèria de prevenció d’incendis el CILMA, amb el suport tècnic de la Diputació de Girona, ha elaborat uns vídeos explicatius de les mesures de prevenció d’incendis i consells d’autoprotecció en cas d’incendi forestal. Des de l‘Ajuntament de Llagostera us animem a visualitzar-los. Podeu fer-ho des d‘aqust enllaç. Amplia cartell

23 de juny de 2017

Comunicat de l‘Ajuntament de Llagostera

Comunicat de l‘Ajuntament de Llagostera

Conscients de les inquietuds i problemàtiques generades per l’èxit i el creixement de la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE que han motivat el repartiment de les instal·lacions del camp de futbol municipal entre la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE i el nou Club Futbol Base Llagostera, l’Ajuntament de Llagostera vol fer els següents aclariments:

1- L’Esport local ha estat i seguirà sent una de les prioritats de l’Ajuntament de Llagostera com a eina d’integració, promoció de la salut i de la cohesió social. En aquest sentit el foment de la diversitat esportiva i el suport als clubs que treballen pel foment de l‘esport al municipi, és un dels pilars de la política esportiva portada a terme des del Patronat Municipal d‘Esports.

2- L’Ajuntament de Llagostera ha donat i seguirà donant suport a tots els clubs esportius locals atenent a criteris de responsabilitat i estabilitat, dins les possibilitats pressupostàries i prioritzant les entitats locals sense ànim de lucre, tal i com és preceptiu legalment.

3- L’Ajuntament de Llagostera, sempre ha estat i seguirà estant obert al diàleg. Actualment es mantenen converses amb totes les parts implicades per tal de trobar una solució que permeti la bona entesa i prioritzar la pràctica de l’esport al municipi amb igualtat de condicions per a tots els llagosterencs i llagosterenques.

4- Lamentem que des de determinats sectors es vulgui fer un ús partidista de l‘esport, cercant profit de la polèmica enlloc de buscar solucions i fem una crida a la calma i al diàleg, sense imposicions ni condicions per part de ningú. 

D’altra banda, pel que fa a les declaracions i manifestacions difoses per alguns mitjans de comunicació i xarxes socials on s’acusa a l’Ajuntament de Llagostera de “no fer res” ni col·laborar amb la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE, volem manifestar:

1- L’Ajuntament de Llagostera sempre ha col·laborat amb la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE en tot allò que ha estat possible, tant a nivell econòmic com legal. Alguns exemples en són la cessió i manteniment de les instal·lacions a cost zero; la instal·lació de gespa artificial, l’ampliació dels vestidors; la instal·lació de la torre i sala de premsa; la coberta de les grades; l’ampliació del nombre de seients; l’accés a internet; el muntatge de les grades supletòries pels partits de promoció d’ascens i de Copa del Rei; l’elaboració d’informes tècnics de seguretat, suport institucional amb la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Girona Costa Brava i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i fins i tot ha col·laborat en la cerca de patrocinadors.

2- L’Ajuntament de Llagostera ha destinat durant la temporada 2016/2017 un total de 87.922,67€, entre manteniment, aigua, il·luminació i personal adscrit a les instal·lacions del camp de futbol municipal. La mitjana dels darrers anys ha estat d’uns 75.000 € a l‘any.

3- A banda d’aquests 87.922,67€,, durant els darrers 9 anys l’Ajuntament de Llagostera ha realitzat inversions al camp de futbol per valor de 915.893,79 €.

4- L’Ajuntament de Llagostera celebra i reconeix els èxits de la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava SAE que han dut el nom del municipi arreu del territori i desitja el millor pel club i per als seus jugadors.


 

23 de juny de 2017

Activitats d‘estiu 2017

Activitats d‘estiu 2017

Revetlles, concerts, teatre, excursions, sortides, cinema a la fresca, fires, festivals, festes... són algunes de les activitats organitzades per l’Ajuntament i/o entitats de Llagostera previstes per aquest estiu. Podeu consultar la programació que va des del 23 de juny fins al 24 de setembre des d’aquí. Properament rebreu el programa a la bústia de casa vostra.

19 de juny de 2017

Nova Guia de recursos educatius de Llagostera

Nova Guia de recursos educatius de Llagostera

Aquest dilluns, 13 de juny, ha tingut lloc, a la Casa de les Vídues, la presentació de la IV Guia de recursos educatius de Llagostera. La guia és un recull de les activitats formatives que es podran portar a terme a Llagostera durant el curs 2017-2018. Aquest document pretén que els centres disposin d’una recopilació de propostes, les quals permetin als nens i joves de Llagostera conèixer els recursos de la seva població. A la reunió hi ha assistit un representant de cada centre educatiu, els regidors d’Educació i Joventut, la tècnica de Joventut i la coordinadora de la guia.

Cada any la guia es va ampliant i enriquint. Aquesta edició compta amb noves propostes dels Castellers de les Gavarres, l’Escola de Música de Llagostera, la Fundació Ramon Noguera, la Garantia Juvenil, Llagostera en flor, Llagostera ràdio i els Manaies de Llagostera.

Podeu consultar la Guia de recursos educatius 2017-2018 des d‘aquí.

13 de juny de 2017

Escola de Teatre del Gironès

Escola de Teatre del Gironès

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, el Centre de Formació Teatral El Galliner i l’Ajuntament de Llagostera organitzen un any més l’Escola de Teatre del Gironès, un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys. El període de matriculació és obert a tothom de l’1 de juny al 29 de setembre. De l’1 al 15 de juny tenen prioritat els alumnes matriculats el curs 2016/2017. A partir del 16 de juny ja no hi ha prioritat i l’admissió es farà per ordre de matriculació fins a 15 alumnes. A partir d’aquesta xifra es passarà a formar part de la llista d’espera.

Trobareu l’apartat d’inscripcions en línia a www.etgirones.cat. Per a més informació podeu trucar al 972 21 32 62. Veure díptic.

7 de juny de 2017

Obligació de relacionar-se electrònicament amb l‘administració

Obligació de relacionar-se electrònicament amb l‘administració

En compliment de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques, totes les empreses, els professionals col·legiats, les fundacions, les entitats i associacions entre elles les socioculturals i les esportives, tenen l’obligació de relacionar-se electrònicament amb l’ajuntament i amb la resta de les administracions públiques.

El passat 25 d’abril va tenir lloc, a la Sala de Plens, una reunió informativa adreçada a les entitats del municipi on va lliurar-se una guia explicativa. Si no vàreu poder assistir a la reunió podeu demanar una còpia de l’esmentada guia trucant al telèfon 972 83 03 75. Així mateix, per tal de facilitar aquest canvi substancial que elimina el paper en tots els tràmits, l’Ajuntament de Llagostera ha habilitat un punt de suport i acompanyament per a totes aquelles entitats que ho necessitin.

L’horari d’atenció personalitzada és els dilluns de 18:30 h a 20 h a les oficines de l’Ajuntament. Podeu demanar hora trucant al telèfon 972830375.

9 de maig de 2017

Oferta d‘activitats d‘estiu i piscina 2017

Oferta d‘activitats d‘estiu i piscina 2017

Un any més des del Patronat Municipal d’Esports i Sportgest s’han organitzat diverses activitats per els propers mesos d’estiu a Llagostera. Podeu consultar tota l’oferta de cursets, activitats, campus, preus i horaris de la piscina des d’aquí. Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.sportgest.com

28 d‘abril de 2017

Memòria anual 2016 de la Policia Local de Llagostera

Memòria anual 2016 de la Policia Local de Llagostera

La Policia Local de Llagostera ha fet pública la memòria d’activitats corresponent a les actuacions realitzades durant l’any 2016. Podeu consultar la memòria en format pdf des d’aquí. Us recordem que la Policia Local està al vostre servei les 24 hores del dia al telèfon 972 80 55 80.

3 d‘abril de 2017

Comença la prohibició de fer foc al bosc

Comença la prohibició de fer foc al bosc

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació informa que a partir d’aquest dimecres, dia 15 de març, fins al 15 d’octubre no es pot encendre foc en terreny forestal. Aquesta prohibició recollida en el Decret 64/1995 té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

La norma regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc sigui quina sigui la finalitat. Especialment, no es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals, sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura. Tampoc no es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura. Dins de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, es podrà fer foc quan s’utilitzin barbacoes d’obra amb mataguspires. També queda prohibit llençar objectes encesos; abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l’inici d’un foc; llançar coets, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc, i utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals. Veure BAN

15 de març de 2017

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
MIC 2017
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Activitats d‘estiu 2017
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament