Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari de setembre

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari de setembre

 L’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria, ha convocat el Ple de l’Ajuntament pel proper dimecres 28 de setembre a les 21:00 hores. Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí. El Ple es podrà seguir en directe per Llagostera Ràdio i per Twitter amb l‘etiqueta #PleLlagostera.

23 de setembre de 2016

A partir de 3 d‘octubre caldrà trucar al 061 per a qualsevol urgència de salut

A partir de 3 d‘octubre caldrà trucar al 061 per a qualsevol urgència de salut

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat que a partir del dilluns 3 d’octubre, davant de qualsevol urgència de salut, caldrà trucar al 061. El 061 CatSalut Respon, el forma un equip de més de 200 professionals entre metges, infermers i tècnics, que realitza atenció sanitària no presencial i ofereix consell i informació de salut.

Al 061 s’hi poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, des del 061 s’activarà un metge a domicili, una ambulància o un helicòpter medicalitzat del SEM per atendre emergències. L’atenció urgent al consultori local de Llagostera serà de dilluns a divendres de 8 a 20 h i al CAP de Cassà de la Selva de dilluns a divendres de 20 a 8 h i el cap de setmana i festius les 24 hores del dia. Per a més informació sobre el 061 podeu consultar el web sem.gencat.cat/ca/061CatSalutRespon/

19 de setembre de 2016

Nova campanya de tinença responsable d‘animals

Nova campanya de tinença responsable d‘animals

L’Ajuntament de Llagostera vol fer un pas més per fomentar la convivència ciutadana i dissuadir les conductes incíviques dels propietaris d’animals de companyia. Un animal no és una joguina, sinó un ésser viu que necessita que ens n’ocupem i en tinguem cura. El propietari ha d‘adquirir tot un seguit de compromisos tant amb els animals com amb la societat. És per això que es vol fer arribar a totes les llars de Llagostera les normes bàsiques sobre la tinença responsable d’animals. Dijous dia 22 de setembre es farà un punt informatiu al mercat des d’on es repartiran obsequis per facilitar la recollida dels excrements de gos. En la campanya informativa hi participa la Policia Local, que és qui s’encarrega de vetllar pel compliment d’aquestes normes dins les seves tasques diàries. Veure díptic informatiu de la campanya

14 de setembre de 2016

Nous cursos i tallers per promoure l’ocupació i l’emprenedoria

Nous cursos i tallers per promoure l’ocupació i l’emprenedoria

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ja té a punt la programació de cursos i tallers ocupacionals pel darrer trimestre de l’any.

La nova programació, inclou cursos d’iniciació a la informàtica, Word, Excel, Wordpress, posicionament a internet de pàgines web, manipulador d’aliments, ajudant de cuina, barista, comptabilitat i fiscalitat per autònoms i la millora d’habilitats personals, entre d’altres.

Podeu consultar tota l‘oferta des d‘aquí.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 7 de setembre a l‘Oficina de l‘Estació.

Subvencions a persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

D’altra banda, fins al 30 de setembre, l’Ajuntament de Llagostera manté oberta la convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica.

L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, per part de persones empadronades a Llagostera en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagostera, que es constitueixen en treballadors autònoms per desenvolupar una activitat empresarial o professional.

8 d‘agost de 2016

Notificació de finques afectades per la regularitzaci de les dades cadastrals

Notificació de finques afectades per la regularitzaci de les dades cadastrals

La Direcció General del Cadastre del Ministeri d’Hisenda a mitjans de l’any 2015 va iniciar l’actualització de les dades cadastrals al municipi de Llagostera per mitjà del procediment de regularització cadastral. Aquest procediment de regularització cadastral es porta a terme d’ofici i sense que ho hagi demanat l’Ajuntament de Llagostera. Han estat objecte de regularització, els incompliments de l’obligació de declarar de forma correcta i completa en supòsits d’obra nova, ampliació, reforma integral, rehabilitació o canvi d’ús de la construcció; les declaracions d’obra nova, ampliació, reforma o rehabilitació extemporànies que es presentin durant el període de regularització i les piscines.

A partir del dia 5 de setembre s’ha iniciat el procediment de notificació als titulars de finques afectades per aquesta Regularització.

Els titulars que rebin la notificació, poden entrar a la web del Cadastre  i consultar la seva finca amb el codi CSV que figura a la notificació.

Per a consultes o informació sobre la notificació rebuda i els efectes que això pot comportar sobre el valor cadastral de la finca, podeu dirigir-vos al Centre de Gestió Cadastral, Av Jaume I, 47 de Girona o a la oficina deRecaptació,c/ Pau Casals, 26 B de Llagostera. Veure BAN

6 de setembre de 2016

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Ja s‘han aprovat definitivament les bases reguladores específiques de convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’un activitat econòmica. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 30 de setembre de 2016. Instància de sol·licitud

20 de juliol de 2016

Programa de cursos, tallers i activitats 2016-17

Programa de cursos, tallers i activitats 2016-17

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera ha programat una àmplia oferta de cursos, tallers i activitats per a aquest proper curs 2016-2017. Aquesta nova programació conté més d’una cinquantena de propostes formatives i culturals adreçades a tot tipus de públic i edats. Properament es farà el repartiment del programa que conté tota la informació de cadascuna de les activitats proposades, i les inscripcions podran realitzar-se a partir del dijous 1 de setembre en línia des d’aquí o presencialment a l’oficina del Servei d’Atenció Ciutadana. Veure el programa en pdf

24 d‘agost de 2016

Llagostera passa a ser entitat de registre de certificats IdCat

Llagostera passa a ser entitat de registre de certificats IdCat

L’Ajuntament de Llagostera és a partir d’avui, entitat de registre dels certificats IdCat que emet el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC).

L‘idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet.Aquest tipus de certificat permet operar amb diferents administracions, entre elles l’ajuntament, assegurant la integritat de les dades que s’envien, així com la seva confidencialitat.

També permet fer altres operacions, com ara signar correus, documents electrònics i formularis web. Cal recordar que sense la signatura electrònica els tràmits telemàtics no tenen validesa, ja que la xarxa electrònica no ofereix el nivell de seguretat necessari per garantir l’autenticació de les dades que es transmeten.

Per obtenir l’IdCat els ciutadans poden dirigir-se a les oficines de l’Ajuntament de Llagostera, de dilluns a divendres de 8 a 15h amb el DNI vigent. És aconsellable prèviament, haver omplert el formulari de sol·licitud que hi ha disponible a www.idcat.cat

20 de juliol de 2016

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

Convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

La Junta de Govern Local, en sessió del data 25 de maig, va aprovar les Bases reguladores especí ques de convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica.

L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, per part de persones empadronades a Llagostera en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagos- tera, que es constitueixen en treballadors autònoms per desenvolu- par una activitat empresarial o professional

Les sol·licituds poden fer-se fins al 30 de setembre de 2016. Podeu consultar les bases publicades al BOP des d‘aquí. Per a més informació podeu dirigir-vos a l‘Oficina de Promoció Econònica de l‘Ajuntament de Llagostera, situada a l‘Estació o bé trucar al 972 83 23 22.

15 de juny de 2016

Premis Les Gavarres 2016

Premis Les Gavarres 2016

El Consorci de les Gavarres ha convocat una nova edició dels Premis Les Gavarres. Amb aquests guardons es pretén premiar les millors propostes de recerca sobre les Gavarres amb 5.000 € i reconèixer la tasca realitzada per una persona o un col·lectiu de persones per la millora, la defensa o la difusió del massís de les Gavarres i els seus valors. Podeu consultar les bases des d’aquí.

7 de juny de 2016

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos tardor 2016
Consorci Normalització Lingü´stica
Programació 2016-2017
Escenaris 2016
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Deixalleria Virtual
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament