Període d’inscripcions de GES a l’aula d’adults Reaprèn

Període d’inscripcions de GES a l’aula d’adults Reaprèn

L’Espai Educatiu Reaprèn de Llagostera, situat a la Casa de les Vídues, és una aula d’adults que et permet reprendre els estudis a través de l’Institut Obert de Catalunya. El pròxim període d’inscripcions per al GES és del 19 al 23 de febrer. Pots demanar més informació per correu (reapren@llagostera.cat), trucant al 972 83 19 95 o bé passant per l’aula els matins de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h.

14 de febrer de 2018

17è concurs de punts de llibre

17è concurs de punts de llibre

L’Àrea de Cultura i la Biblioteca Julià Cutiller han convocat el 17è concurs de punts de llibre. El termini per a la presentació de propostes finalitza el 9 de març.

Podeu consultar les bases des d’aquí.

7 de febrer de 2018

Convocat el concurs de cartells de Festa Major

Convocat el concurs de cartells de Festa Major

L’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Llagostera ha convocat el concurs de cartells de Festa Major que enguany tindrà lloc del 18 al 22 de maig de 2018. Les bases preveuen una única categoria amb 600 € de premi, sotmesos a retenció d‘IRPF. El termini per a la presentació de propostes finalitza el 20 de març de 2018 a les 23:59 h. Podeu consultar les bases des d’aquí.

7 de febrer de 2018

Tala dels arbres de la piscina

Tala dels arbres de la piscina

Els arbres que actualment es troben dins del recinte de la piscina municipal presenten diversos factors de risc que poden suposar un perill per les persones en cas de despreniment de les branques. Davant d’aquesta situació l’Ajuntament de Llagostera ha encarregat un informe que conclou amb la recomanació de la tala d’aquest arbres. Es tracta de cincs exemplars de l’espècie Salix babylonica coneguts popularment com a desmai o salze ploraner. D’acord amb aquest informe, en els propers dies es procedirà a la tala dels esmentats arbres i seran substituïts per uns para-sols de bruc. Podeu consultar l’informe tècnic des d’aquest enllaç.

5 de febrer de 2018

Convocat el XXIII Concurs Literari Sant Jordi

Convocat el XXIII Concurs Literari Sant Jordi

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera ha convocat el XXIII Concurs Literari Sant Jordi. Els treballs es podran presentar a la Biblioteca Julià Cutiller fins el divendres 9 de març de 2018. Podeu consular les bases des d‘aquest enllaç.

2 de febrer de 2018

Crònica del Ple ordinari del mes de gener de 2018

Crònica del Ple ordinari del mes de gener de 2018

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 31 de gener, ha aprovat amb el vot a favor de tots els regidors assignar el nom “Parc 1 d’Octubre” a l’espai públic comprès entre les avingudes del Gironès i de l’Esport i els carrers Almedinilla i Pocafarina. Així mateix, el ple també ha aprovat inicialment, amb el vot favorable del Pdecat, ERC-AM i l‘abstenció d‘Axll, la modificació puntual del POUM a l’entorn de l’accés est del nucli urbà. Per unanimitat s‘ha aprovat la moció d’ERC-AM per a la millora de la participació i la informació en el marc del Pla estratègic així com la modificació de l’expedient de la plantilla de personal per a la creació d‘una plaça d‘arquitecte tècnic i l’ampliació de l’estació de bombeig de Can Prats. A l‘inici del ple, Sílvia Fà Cateura ha pres possessió del càrrec de regidora d’ERC, en substitució de Joaquim Castelló Boadas, que va renunciar al càrrec al passat ple del mes de desembre per motius personals.


1 de febrer de 2018

Comença el procés de votació per decidir el destí de 40.000 € del pressupost municipal

Comença el procés de votació per decidir el destí de 40.000 € del pressupost municipal

Establir una àrea de caravanes, construir un Pump truck asfaltat, instal·lar una estació meteorològica municipal, il·luminar el tram fosc del costat del tanatori, millorar el cablejat elèctric del carrer Barcelona, ampliar el parc infantil entre carrer Costa Brava i el Puig del General, potenciar l’àrea comercial, instal·lar una taula de ping-pong exterior i habilitar una àrea de wifi gratuïta a la zona esportiva i skatepark, són les 9 propostes ciutadanes que a partir d’avui es sotmeten a votació popular.

Les votacions es podran fer presencialment amb la utilització d‘unes butlletes que es repartiran properament casa a casa, o bé telemàticament des del nou espai de participació ciutanada accessible des de www.llagostera.cat/participa.

Per votar és necessari estar empadronat a Llagostera i tenir 16 anys en endavant. Les votacions es podran fer fins al proper 26 de febrer a les 15 h. Els resultats de la votació es donaran a conèixer a finals del mes de febrer i es publicaran al web de l‘Ajuntament.

Durant el procés de recollida de propostes, iniciat el passat mes de desembre, se n’han rebut 72, 25 de les quals han estat repetides, 29 descartades i 9 de ja previstes en el pressupost municipal pel 2018.

Totes les propostes han estat valorades i avaluades tant a nivell tècnic com a nivell polític. La majoria de propostes que no s’han incorporat a la fase final de votació han estat descartades per sobrepassar els 40.000 euros de pressupost màxim fixat, per no ser considerades inversions o no ser de competència municipal.

Properament publicarem l’informe detallar de totes les propostes rebudes i avaluades.

Aquest procés de participació ciutadana compte amb el suport de la Diputació de Girona.

30 de gener de 2018

Darrers dies per fer arribar propostes

Darrers dies per fer arribar propostes

El proper divendres 12 de gener finalitza el termini per fer arribar propostes pel procés participatiu del pressupost municipal 2018. Podeu fer-ho mitjançant el formulari online que trobareu a llagostera.cat/participa o bé utilitzant la butlleta que heu rebut a la bústia de casa.

Del 12 al 22 de gener es durà a terme la fase de validació tècnica de les propostes i la seva priorització i del 29 de gener al 26 de febrer es farà la votació popular on els majors de 16 anys podran votar de forma telemàtica o presencial.

Us animem a fer propostes i a visitar el web llagostera.cat/participa on hi trobareu tota la informació. Per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment us podeu adreçar a participa@llagostera.cat.

10 de gener de 2018

Recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal del 2018

Recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal del 2018

Un any més l’Ajuntament de Llagostera ha reservat una partida de 40.000 €, del capítol d’inversions del pressupost municipal pel 2018, on els ciutadans decidiran a què destinar-los. Per fer-ho hem iniciat un procés de recollida de propostes que un cop validades i prioritzades seran sotmeses a votació popular.

Com a novetat, enguany, s’obrirà el procés als joves que actualment estan estudiant l’ESO a l’Institut de Llagostera amb la voluntat d’involucrar –los en les dinàmiques de participació. La proposta més votada per aquest joves, serà incorporada a la resta de propostes que es sotmetran a la votació final.

El calendari del procés serà el següent:

De l’1 de desembre al 12 de gener es podran fer arribar propostes mitjançant el formulari online que trobareu a llagostera.cat/participa o bé utilitzant la butlleta que rebreu a casa properament.

Del 8 al 22 de gener es durà a terme la fase de validació tècnica de les propostes i la seva priorització.

Del 29 de gener al 26 de febrer es farà la votació popular on els majors de 16 anys podran votar de forma telemàtica o presencial.

Us animem a fer propostes i a visitar el web llagostera.cat/participa on hi trobareu tota la informació. Per a quualsevol dubte, consulta i/o suggeriment us podeu adreçar a participa@llagostera.cat

1 de desmebre de 2017

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2018
llagostera 3.0
Teatre i música 2017-18
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
Reapren
Espai Jove Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament