Tens més de 55 anys i vols treure suc al teu mòbil?

Tens més de 55 anys i vols treure suc al teu mòbil?

La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone de capacitació digital impulsen una formació gratuïta, dirigida a un públic de més de 55 anys, centrat en la utilització de dispositius mòbils.

L’oferta formativa consisteix en un taller pràctic de 4 hores repartides en dues sessions.

En aquest taller els participants aprendran algunes funcions bàsiques dels dispositius mòbils: desar els contactes a l’agenda, utilitzar el calendari, posar una alarma, personalitzar la pantalla, accedir a Internet i descarregar aplicacions amb la creació d’un compte de correu.

Cada participant ha de portar el seu telèfon intel·ligent o tauleta.

Les sessions es faran els dijous 9 i 16 de febrer de 2017, de 10.00 a 12.00h del matí, a la sala polivalent de la Biblioteca.
Aquelles persones interessades en assistir-hi, cal que passin a formalitzar la seva inscripció per la Biblioteca entre el 24 d’octubre i el 6 de novembre. Les places són limitades.

Aquest taller és molt recomanable per a totes aquelles persones que van fer el Taller “Com funciona el teu telèfon intel·ligent. Iniciació 1” l’any 2016, però és obert a tothom. 

Amplia cartell

24 d‘octubre de 2017

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari d‘octubre

Convocatòria i ordre del dia del Ple ordinari d‘octubre

L’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria, ha convocat el Ple de l’Ajuntament pel proper dimecres 26 d‘octubre a les 21:00 hores. Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí. El Ple es podrà seguir en directe per Llagostera Ràdio i per Twitter amb l‘etiqueta #PleLlagostera.

 21 d‘octubre de 2016

Descomptes del 50% amb el carnet jove pel Bus Nit Fires de Girona 2016

Descomptes del 50% amb el carnet jove pel Bus Nit Fires de Girona 2016

Un any més s’ofereix el 50% de descompte en el preu del Bus Nit per anar a les Fires de Girona els dies 28, 29 i 31 d‘octubre i 4 i 5 de novembre. Podeu passar a recollir el descompte amb el carnet Jove CLV, per l’espai Jove Ca la Viudi, totes les tardes de dilluns a dijous de 16 a 20h. Més informació i horaris del Bus Nit aquí.

13 d‘octubre de 2016

Programació de música, teatre i espectacles de carrer per a la temporada 2016-2017

Programació de música, teatre i espectacles de carrer per a la temporada 2016-2017

La nova temporada de teatre i concerts de Llagostera portarà a escena des d’ara i fins el mes de maig del 2017 una trentena de propostes dirigides a tot tipus de públic. La programació s’ha realitzat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració de diverses entitats del municipi. La majoria dels espectacles de sala es realitzaran al Teatre Casino Llagosterenc, però també s’han programat funcions al Teatre del Casal P. Llagosterenc i en diferents espais a l’aire lliure del poble.

Podeu consultar la programació de la temporada i obtenir informació de la venda d’entrades des d‘aquí.

10 d‘octubre de 2016

 

Comunicats de crema a partir del 16 d‘octubre

Comunicats de crema a partir del 16 d‘octubre

A partir del proper 16 d’octubre i fins al 14 de març de 2017 (ambdós inclosos), totes aquelles persones que vulguin encendre foc dins el terme municipal caldrà que tramitin el corresponent comunicat de crema a les oficines de l’Ajuntament de les 08.00 a les 14.00 hores, de dilluns a divendres. Cal recordar que el telèfon d’emergències per incendis forestals a Catalunya és el 112. Veure BAN

3 d‘octubre de 2016

A partir de 3 d‘octubre caldrà trucar al 061 per a qualsevol urgència de salut

A partir de 3 d‘octubre caldrà trucar al 061 per a qualsevol urgència de salut

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat que a partir del dilluns 3 d’octubre, davant de qualsevol urgència de salut, caldrà trucar al 061. El 061 CatSalut Respon, el forma un equip de més de 200 professionals entre metges, infermers i tècnics, que realitza atenció sanitària no presencial i ofereix consell i informació de salut.

Al 061 s’hi poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, des del 061 s’activarà un metge a domicili, una ambulància o un helicòpter medicalitzat del SEM per atendre emergències. L’atenció urgent al consultori local de Llagostera serà de dilluns a divendres de 8 a 20 h i al CAP de Cassà de la Selva de dilluns a divendres de 20 a 8 h i el cap de setmana i festius les 24 hores del dia. Per a més informació sobre el 061 podeu consultar el web sem.gencat.cat/ca/061CatSalutRespon/

19 de setembre de 2016

Nova campanya de tinença responsable d‘animals

Nova campanya de tinença responsable d‘animals

L’Ajuntament de Llagostera vol fer un pas més per fomentar la convivència ciutadana i dissuadir les conductes incíviques dels propietaris d’animals de companyia. Un animal no és una joguina, sinó un ésser viu que necessita que ens n’ocupem i en tinguem cura. El propietari ha d‘adquirir tot un seguit de compromisos tant amb els animals com amb la societat. És per això que es vol fer arribar a totes les llars de Llagostera les normes bàsiques sobre la tinença responsable d’animals. Dijous dia 22 de setembre es farà un punt informatiu al mercat des d’on es repartiran obsequis per facilitar la recollida dels excrements de gos. En la campanya informativa hi participa la Policia Local, que és qui s’encarrega de vetllar pel compliment d’aquestes normes dins les seves tasques diàries. Veure díptic informatiu de la campanya

14 de setembre de 2016

Nous cursos i tallers per promoure l’ocupació i l’emprenedoria

Nous cursos i tallers per promoure l’ocupació i l’emprenedoria

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ja té a punt la programació de cursos i tallers ocupacionals pel darrer trimestre de l’any.

La nova programació, inclou cursos d’iniciació a la informàtica, Word, Excel, Wordpress, posicionament a internet de pàgines web, manipulador d’aliments, ajudant de cuina, barista, comptabilitat i fiscalitat per autònoms i la millora d’habilitats personals, entre d’altres.

Podeu consultar tota l‘oferta des d‘aquí.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 7 de setembre a l‘Oficina de l‘Estació.

Subvencions a persones desocupades que s’estableixin com a autònomes

D’altra banda, fins al 30 de setembre, l’Ajuntament de Llagostera manté oberta la convocatòria de subvencions a les persones desocupades que s’estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica.

L’objecte d’aquestes bases és incentivar el foment de l’emprenedoria local, per part de persones empadronades a Llagostera en situació de desocupació o que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagostera, que es constitueixen en treballadors autònoms per desenvolupar una activitat empresarial o professional.

8 d‘agost de 2016

Notificació de finques afectades per la regularització de les dades cadastrals

Notificació de finques afectades per la regularització de les dades cadastrals

La Direcció General del Cadastre del Ministeri d’Hisenda a mitjans de l’any 2015 va iniciar l’actualització de les dades cadastrals al municipi de Llagostera per mitjà del procediment de regularització cadastral. Aquest procediment de regularització cadastral es porta a terme d’ofici i sense que ho hagi demanat l’Ajuntament de Llagostera. Han estat objecte de regularització, els incompliments de l’obligació de declarar de forma correcta i completa en supòsits d’obra nova, ampliació, reforma integral, rehabilitació o canvi d’ús de la construcció; les declaracions d’obra nova, ampliació, reforma o rehabilitació extemporànies que es presentin durant el període de regularització i les piscines.

A partir del dia 5 de setembre s’ha iniciat el procediment de notificació als titulars de finques afectades per aquesta Regularització.

Els titulars que rebin la notificació, poden entrar a la web del Cadastre  i consultar la seva finca amb el codi CSV que figura a la notificació.

Per a consultes o informació sobre la notificació rebuda i els efectes que això pot comportar sobre el valor cadastral de la finca, podeu dirigir-vos al Centre de Gestió Cadastral, Av Jaume I, 47 de Girona o a la oficina deRecaptació,c/ Pau Casals, 26 B de Llagostera. Veure BAN

6 de setembre de 2016

Programa de cursos, tallers i activitats 2016-17

Programa de cursos, tallers i activitats 2016-17

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera ha programat una àmplia oferta de cursos, tallers i activitats per a aquest proper curs 2016-2017. Aquesta nova programació conté més d’una cinquantena de propostes formatives i culturals adreçades a tot tipus de públic i edats. Properament es farà el repartiment del programa que conté tota la informació de cadascuna de les activitats proposades, i les inscripcions podran realitzar-se a partir del dijous 1 de setembre en línia des d’aquí o presencialment a l’oficina del Servei d’Atenció Ciutadana. Veure el programa en pdf

24 d‘agost de 2016

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos tardor 2016
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2016
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Deixalleria Virtual
Cuina del Bolet 2016 Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament