Decret de tres dies de dol oficial a Catalunya

Decret de tres dies de dol oficial a Catalunya

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya decreta 3 dies de dol oficial a Catalunya: 18, 19 i 20 d’agost.
 
Queden, per tant, suspeses durant aquests tres dies les activitats organitzades o finançades per l’Ajuntament de Llagostera.

Manifest del món local davant l’atemptat comès a Barcelona i Cambrils ahir dia 17 d‘agost de 2017

18 d‘agost de 2017

L’Ajuntament de Llagostera mostra la seva solidaritat amb les víctimes de l‘atemptat de Barcelona

L’Ajuntament de Llagostera mostra la seva solidaritat amb les víctimes de l‘atemptat de Barcelona

L’Ajuntament de Llagostera s’uneix a l‘Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) mostrant la seva repulsa més contundent per l‘atemptat terrorista a través de l‘atropellament massiu que s‘ha produït aquest dijous 17 d‘agost a la tarda a les Rambles de Barcelona.

Al mateix temps, expressen l‘absoluta solidaritat amb les víctimes i persones atropellades, i encoratgen i agraeixen la gran tasca de les forces de seguretat i professionals mèdics que treballen a la zona dels fets.

Per aquest motiu, el divendres 18 d’agost a les 12h s‘han dut a terme al davant de l’ajuntament cinc minuts de silenci. 

18 d‘agost de 2017

Aturades als serveis de l’AOC

Aturades als serveis de l’AOC

Degut a la tercera fase del procés de migració del Centre de processament de dades (CPD) de l’AOC els serveis de Certificació Digital, Entitats de Registre idCAT i T-CAT, e-Contractació (PSCP i RPC), Seu-e 2.0 i Transparència, e-TAULER, CÒPIA, DESA’l, Via Oberta / Interoperabilitat, e-NOTUM, ERES i Registre Unificat i EACAT es poden veure afectats amb aturades del 19 d’agost a les 00.01 fins al 20 d’agost a les 23.59h.

17 d‘agost de 2017

Crònica del Ple del mes de juliol

Crònica del Ple del mes de juliol

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 26 de juliol, ha aprovat amb el vot favorable de totes les formacions declarar Llagostera municipi agermanat amb Almedinilla. Així mateix, també s’ha aprovat amb el vot a favor dels regidors del PdeCat i l’abstenció d’ERC i AxLL ratificar la modificació dels estatuts del Consorci per a la Protecció i la Gestió de l’Espai d’Interès Natural de les Gavarres (Consorci de les Gavarres). També s’ha aprovat inicialment l’inventari de camins municipals amb els vots favorables del PdeCat i d’ERC i l’abstenció d’AxLL.

D’altra banda, de les tres mocions presentades per ERC, la proposada per evitar les molèsties que es puguin provocar en habitatges d’ús turístic ha estat desestimada amb el vot en contra dels regidors del PdeCat, l’abstenció d’AxLL i el favorable d’ERC. La referent a flexibilitzar els criteris reguladors de les instal·lacions fotovoltaiques també es va desestimar amb el vot contrari del PdeCat i els favorables d’ERC i d’AxLL. Finalment, la moció presentada per a l’adhesió al programa d’homogeneïtzació dels processos i mecanismes interns de tramitació dels tributs i cotitzacions socials ha estat retirada i no s’ha portat a debat.


27 de juliol de 2017

Avís: Sobre la implantació dels anomenats comptadors telegestionables

Avís: Sobre la implantació dels anomenats comptadors telegestionables

En compliment de la moció aprovada per el Ple municipal del dia 7 de juny de 2017, us informem del dret que teniu a negar-vos a la instal·lació́ dels comptadors telegestionables, així́ com el dret a demanar la restitució́ del comptador antic en cas que la substitució́ s’hagi fet sense el vostre consentiment o per no estar adequadament informats. Podeu llegir el contingut íntegre de la moció des d’aquí.

13 de juliol de 2017

BAN:

BAN:

Es suspenen els objectius de qualitat acústica de manera excepcional, els dies que es realitzen les festes d’estiu amb ball i música al parc de la Torre i al parc de l’Estació, en tot el terme municipal, fins les 2 de la matinada. Veure BAN

5 de juliol de 2017

Activitats d‘estiu 2017

Activitats d‘estiu 2017

Revetlles, concerts, teatre, excursions, sortides, cinema a la fresca, fires, festivals, festes... són algunes de les activitats organitzades per l’Ajuntament i/o entitats de Llagostera previstes per aquest estiu. Podeu consultar la programació que va des del 23 de juny fins al 24 de setembre des d’aquí. Properament rebreu el programa a la bústia de casa vostra.

19 de juny de 2017

Nova Guia de recursos educatius de Llagostera

Nova Guia de recursos educatius de Llagostera

Aquest dilluns, 13 de juny, ha tingut lloc, a la Casa de les Vídues, la presentació de la IV Guia de recursos educatius de Llagostera. La guia és un recull de les activitats formatives que es podran portar a terme a Llagostera durant el curs 2017-2018. Aquest document pretén que els centres disposin d’una recopilació de propostes, les quals permetin als nens i joves de Llagostera conèixer els recursos de la seva població. A la reunió hi ha assistit un representant de cada centre educatiu, els regidors d’Educació i Joventut, la tècnica de Joventut i la coordinadora de la guia.

Cada any la guia es va ampliant i enriquint. Aquesta edició compta amb noves propostes dels Castellers de les Gavarres, l’Escola de Música de Llagostera, la Fundació Ramon Noguera, la Garantia Juvenil, Llagostera en flor, Llagostera ràdio i els Manaies de Llagostera.

Podeu consultar la Guia de recursos educatius 2017-2018 des d‘aquí.

13 de juny de 2017

Obligació de relacionar-se electrònicament amb l‘administració

Obligació de relacionar-se electrònicament amb l‘administració

En compliment de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques, totes les empreses, els professionals col·legiats, les fundacions, les entitats i associacions entre elles les socioculturals i les esportives, tenen l’obligació de relacionar-se electrònicament amb l’ajuntament i amb la resta de les administracions públiques.

El passat 25 d’abril va tenir lloc, a la Sala de Plens, una reunió informativa adreçada a les entitats del municipi on va lliurar-se una guia explicativa. Si no vàreu poder assistir a la reunió podeu demanar una còpia de l’esmentada guia trucant al telèfon 972 83 03 75. Així mateix, per tal de facilitar aquest canvi substancial que elimina el paper en tots els tràmits, l’Ajuntament de Llagostera ha habilitat un punt de suport i acompanyament per a totes aquelles entitats que ho necessitin.

L’horari d’atenció personalitzada és els dilluns de 18:30 h a 20 h a les oficines de l’Ajuntament. Podeu demanar hora trucant al telèfon 972830375.

9 de maig de 2017

Memòria anual 2016 de la Policia Local de Llagostera

Memòria anual 2016 de la Policia Local de Llagostera

La Policia Local de Llagostera ha fet pública la memòria d’activitats corresponent a les actuacions realitzades durant l’any 2016. Podeu consultar la memòria en format pdf des d’aquí. Us recordem que la Policia Local està al vostre servei les 24 hores del dia al telèfon 972 80 55 80.

3 d‘abril de 2017

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
MIC 2017
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Activitats d‘estiu 2017
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament