Oferta d‘activitats d‘estiu i piscina 2017

Oferta d‘activitats d‘estiu i piscina 2017

Un any més des del Patronat Municipal d’Esports i Sportgest s’han organitzat diverses activitats per els propers mesos d’estiu a Llagostera. Podeu consultar tota l’oferta de cursets, activitats, campus, preus i horaris de la piscina des d’aquí. Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.sportgest.com

28 d‘abril de 2017

Concurs d’engalanament de carrers Festa Major 2017

Concurs d’engalanament de carrers Festa Major 2017

Arriben els preparatius de la Festa Major i convoquem el concurs d’engalanament de carrers. Per a participar-hi cal inscriure’s a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera, trucant al 972 83 00 05 o bé enviant un correu electrònic a cultura@llagostera.cat. La data límit d’inscripció és el 29 de maig. El jurat valorarà els carrers el dijous 1 de juny a partir de les 18 h. El concurs contempla dos premis i una espatlla i caixa de cava per a tots els carrers participants.

Amplia cartell.

27 d‘abril de 2017

Casal jove 2017

Casal jove 2017

L’espai Jove Ca la Viudi organitza el Casal Jove 2017, que es durà a terme del 26 de juny al 31 de juliol, de dilluns a divendres de 16 a 19 h. El casal va adreçat a joves de 13 a 17 anys. Les inscripcions poden fer-se des d‘aquí. Amb el carnet jove, el Casal té un preu de 75 euros (90 sense el carnet). El preu inclou la sortida a Port Aventura, al Waterworld i a la platja. Més informació.

27 d‘abril de 2017

Crònica del Ple ordinari del mes d‘abril

Crònica del Ple ordinari del mes d‘abril

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera, celebrat aquest dimecres 26 d’abril, ha aprovat amb el vot favorable de totes les formacions l’assignació del nom d’Eugeni Gurnés Bou a un espai públic, concretament al parc ubicat a Can Gotarra. Així mateix, també s’ha aprovat amb el vot a favor de tots els regidors el resum numèric del padró d’habitants a 1 de gener de 2016, que és de 8.266 persones. També amb el vot favorable de totes les formacions s’ha aprovat la moció del grup municipal de CiU, per a la defensa i l’efectivitat dels drets de les persones LGTBI.

D’altra banda, les mocions presentades per ERC-AM, per a la revisió del pla d’accessibiliat i la supressió de barreres arquitectòniques i per a l’impuls de polítiques mediambientals, han estat desestimades amb el vot en contra de CiU i els favorables d’ERC i AxLL.

S’han retirat de l‘ordre del dia, les propostes d’aprovar inicialment la modificació del Consell de participació de les llars d’infants municipals i del Reglament que el regula, així com la modificació del Reglament de règim intern de les llars d’infants municipals.

Per acord d’urgència s’ha aprovat una modificació de crèdit amb el vot favorable de CiU i l’abstenció d’AxLL i d’ERC.

El ple ha estat presidit pel primer tinent d’alcalde, Josep Aliu, que ha disculpat l’absència de l’alcalde Fermí Santamaria que tenia un acte a Madrid, i la de la regidora de Serveis, Salut i igualtat, Pilar Aliu, que està de baixa a causa d‘un accident.


27 d‘abril de 2017

Portes obertes a les Llars d‘Infants municipals

Portes obertes a les Llars d‘Infants municipals

El proper dissabte, 6 de maig, tindrà lloc una jornada de portes obertes a les dues llars d’infants municipals. Ambdós centres es podran visitar de 10 del matí a 12 del migdia. Per a més informació sobre el període de preinscripcions i matriculacions podeu consultar aquest enllaç.

26 d‘abril de 2017

Guanyadors de la XVI edició del Concurs de punts de llibre

Guanyadors de la XVI edició del Concurs de punts de llibre

Diumenge, dins dels actes de la diada de Sant Jordi, es va fer entrega, a la plaça Catalunya, dels premis als guanyadors de la XVI edició del Concurs de punts de llibre.

438 punts van optar als premis que anualment organitza la Biblioteca Julià Cutiller. El concurs es divideix en tres categories: A (1r i 2n de primària), B (3r i 4t de primària) i C (5è i 6è de primària). Després de l’espectacle infantil Un món (i un munt) de dracs! a càrrec de la companyia Tanaka teatre, el regidor de cultura, Josep Aliu i el regidor de joventut, Robert Montiel van fer entrega dels diplomes i dels lots de llibres als guanyadors de les diferents categories. Aquest any han estat guardonats Pau de Arriba Miquel guanyador de la categoria A, Elsa Molina Cano, guanyadora de la categoria B i Ruth Remus González, guanyadora de la categoria C.

L‘exposició amb els punts de llibre presentats es va poder visitar durant tot el matí i properament estaran exposats a la sala infantil de la Biblioteca Julià Cutiller per tothom qui els vulgui veure.

Els punts no guardonats es poden passar a recollir per la Biblioteca fins a finals de juny.

Veure punt Ruth Remus

Veure punt Elsa Molina

Veure punt Pau de Arriba

24 d‘abril de 2017

Guanyadors de la XXII edició del Concurs Literari Sant Jordi 2017

Guanyadors de la XXII edició del Concurs Literari Sant Jordi 2017

Aquest diumenge es van fer públics els noms dels guanyadors de la XXII edició del Concurs Literari Sant Jordi 2017 de la Biblioteca Julià Cutiller.

Els guanyadors de les categories juvenils i adults van recollir el premi diumenge, durant l’acte organitzat a les 11.00h. al Teatre Casino Llagosterenc. Marçal Pons Wendenburg va ser guardonat amb el premi de la categoria juvenil A amb l’obra La gran patata. Júlia Mont Darley amb l’obra Radiacions blaves? va ser la guanyadora de la categoria juvenil B. Enguany s’ha creat una nova categoria, juvenil C, que inclou els joves de 16 i 17 anys, per tal que no hagin de concursar dins la categoria adult, com feien fins ara. La guardonada d’aquesta nova categoria va ser Cèlia Forcano Campmany amb l’obra A l’espera de la llum. Els guanyadors, van rebre un diploma i un eBook. A la categoria juvenil van participar un total de 55 treballs. 57 treballs van optar al premi valorat amb 600 euros, corresponent a la categoria adults. Finalment va anar a parar a les mans de Manuel Roig Abad amb l‘obra De la meua part. També es va fer esment del treball finalista d‘aquesta categoria que va ser l‘obra El nom del Llagosterenc Josep Maria Codina Tobías. L’acte d’entrega de premis, presidit pel regidor de cultura, Josep Aliu, va anar a càrrec de l’escriptor i editor Jon López de Viñaspre. El regidor de joventut, Robert Montiel, va ser l’encarregat d’entregar el premi del V Concurs de microrelats #CLV17 a Judith Palomo.

Durant l’acte vam poder sentir un fragment de les obres guanyadores i gaudir de diferents peces musicals interpretades per alumnes de l’Escola de Música de Llagostera.

Pel que fa a la categoria infantil van optar als premis un total de 449 treballs. Els guanyadors de les diferents categories d’enguany han estat: Bruna Gómez Carbó amb l‘obra El petit pingüí, Emily Tapia Zenteno amb el conte il·lustrat Els llibres robats!!!, Jhan Carla Tapia Zenteno amb l’obra El retrocés en el temps i Maria Gutiérrez Rodríguez amb la poesia Un bon amic. Als guanyadors infantils, que es van fer públics a les 13.00h. després de l’espectacle infantil, se’ls hi va fer entrega d’un diploma i d’un lot de llibres. Durant l’acte de lliurament de premis també es va fer una menció especial al treball d’Aleix Monterosa Fornelino, En Zapi a l’espai. Podeu llegir les obres guanyadores des d‘aquí.

24 d‘abril de 2017

Veredicte Concurs de Cartells de Festa Major 2017

Veredicte Concurs de Cartells de Festa Major 2017

El passat 11 d’abril es va reunir el jurat del Concurs de Cartells de Festa Major 2017, el qual, tenint en compte els criteris que regien la valoració i veredicte de les obres, en base a la qualitat artística, expressivitat, originalitat, potencial comunicatiu i d’adaptació a diferents formats, va decidir declarar-lo desert.

21 d‘abril de 2017

Llagostera revalida el segell Infoparticipa amb el 100% dels indicadors

Llagostera revalida el segell Infoparticipa amb el 100% dels indicadors

L’alcalde Fermí Santamaria, ha recollit el segell Infoparticipa amb un 100% de compliment dels 52 indicadors que avaluen la qualitat de la informació que es publica des del web municipal. L’acte ha tingut lloc aquest dimecres a la sala d‘actes del rectorat de la UAB. A Girona només l’Ajuntament de Llagostera i el de Cassà de la Selva han assolit el 100%. A tot Catalunya només 17 municipis han assolit la màxima puntuació. 

20 d‘abril de 2017

Inscripcions obertes a la 13a Baixada de Carretons de la Festa Major

Inscripcions obertes a la 13a Baixada de Carretons de la Festa Major

Ja està oberta la inscripció de la 13a Baixada de Carretons de la Festa Major que enguany tindrà lloc el diumenge 4 de juny a les 19’30 h. Us podeu inscriure trucant a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament (972 83 00 05) o enviant un e-mail amb les vostres dades personals a cultura@llagostera.cat. El termini d‘incripcions finalitza el 18 de maig. podeu consultar les bases des d‘aquí.

19 d‘abril de 2017

Notícies anteriors...

Agenda
Mes: Any:
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
Destacats
pla estratègic
Inscripcions online a partir del dia 1 de setembre
Pacte Alcaldes
Twitter Ajuntament de Llagostera
Facebook
Cursos 2017
Consorci Normalització Lingü´stica
Teatre i música 2016-17
Programació 2016-2017
Escenaris 2017
Servei Local d‘Orientació Familiar
Vies Verdes
Tallers ocupacionals
contra la violència de gènere
Can Caciques
Cat Salut
MIC 2017
El Món Local diu Prou
Reapren
Espai Jove Llagostera
Xifra
Rura de l‘Ardenya
Ajuntament Llagostera - Plaça del Castell, 1 | T. 972 830 375 | Avís legal | Accessibilitat |Adreça electrònica Ajuntament de Llagostera Valid CSS! Lamantis | disseny i Internet Web gestionada per Canal Ajuntament